GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Nuray Tuncay Kara Bilim ve Sanat Merkezi

BİLSEM YAZ OKULU BAŞLIYOR

BİLSEM YAZ OKULU DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI

Milli Eğitim Bakanlığımız öncülüğünde Türkiye'deki tüm BİLSEM'lerde YAZ OKULU Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında Nuray Tuncay Kara Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğümüzde de Yaz Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kursları açılacaktır. İlkokul, Ortaokul ve lise kademelerindeki öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Yaz Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğrenci başvuruları 12-18 HAZİRAN 2023 tarihleri arasında alınacak. Kurslar, 03 TEMMUZ’da başlayacak, 13 AĞUSTOS’ta sona erecek.

BAŞVURU VE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.sınıflarında okumak

2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3. Öğrenci Başvuru Formu Ek-4 (Bilsemden Verilecek)

4. Veli İzin Belgesi (Bilsemden Verilecek)

ŞARTLAR

1. Öğrenciler en fazla 2 atölye seçebilecektir.

2. Öğrenciler bir günde en fazla (4+4) toplam 8 saat atölye eğitimi alabileceklerdir.

3. Her kademe için ayrı ayrı gruplar oluşturulacaktır.

4. Grup oluşturulması için her kademeden açılacak gruplarda öğrenci sayısının en az 10 olması gerekmektedir. 10 sayısına ulaşılamayan gruplar açılamayacaktır.

5. Öğrenci başvuruları 12-18 HAZİRAN 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

6. Yarıyıl Tatili Destekleme ve Yetiştirme Kursları devam zorunludur. Her atölye için öğrenci devam takibi yapılacak ve yoklama alınacaktır.

7. Öğrencilerin merkezimize ulaşımından veliler sorumludur.

NOT: BAŞVULAR Nuray Tuncay Kara Bilim Ve Sanat Merkezi’ne bizzat gelerek yapılacak.

Yayın: 11.06.2023 - Güncelleme: 11.06.2023 12:07 - Görüntülenme: 418